Musical, Voorstellingen

Theatertips: The Lion King, Mamma Mia en De Parade in Utrecht!

Op Theater.nl vind je het theateraanbod van bijna heel Nederland. Ook in de zomer! Het is een gigantische stapel voorstellingen en het heeft eigenlijk geen zin om ze allemaal op te noemen. Daarom zoeken we iedere maandag de meest bijzondere shows van deze week uit. Dit zijn onze speciale theatertips. Wees er snel bij, want voor alle kaarten geldt: op is op!

Voor een volledig overzicht van alle voorstelling in Nederland kun je onze Theateragenda raadplegen. Die is niet zo overzichtelijk als onze wekelijkse tiplijst, maar wel zo volledig mogelijk! In deze vakantieperiode geven we iedere week 3 voorstellingen als tip weg.

Theatertips voor deze week

Dit is de laatste week van Disneymusical The Lion King


Als je tussen nu en de komende jaren wilt gaan: deze week is voorlopig de laatste kans. The Lion King draaide jarenlang in het AFAS Circustheater. Na deze week wordt ruimte gemaakt voor Anastastia.

Verwelkom Soy Kroon opnieuw woensdag in musical Mamma Mia!


In het Beatrixtheater keert woensdag Soy Kroon terug in de rol van Sky! Dat wil je niet missen, want hij is een van de beste dansers in de cast van deze productie!

De Parade opent vrijdag in Utrecht!


Theaterfestival De Parade pakt vandaag alles in Den Haag in en gaat vrijdag open in het Moreelsepark in Utrecht. Het is een van de leukste theaterevenementen van het jaar en een tip voor jong en oud!

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater