Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Nieuws / Theatertips: deze drie voorstellingen wil je niet missen!
08-07-2019

Theatertips: deze drie voorstellingen wil je niet missen!

Op Theater.nl vind je het theateraanbod van bijna heel Nederland. Ook in de zomer! Het is een gigantische stapel voorstellingen en het heeft eigenlijk geen zin om ze allemaal op te noemen. Daarom zoeken we iedere maandag de meest bijzondere shows van deze week uit. Dit zijn onze speciale theatertips. Wees er snel bij, want voor alle kaarten geldt: op is op!

Voor een volledig overzicht van alle voorstelling in Nederland kun je onze Theateragenda raadplegen. Die is niet zo overzichtelijk als onze wekelijkse tiplijst, maar wel zo volledig mogelijk! In deze vakantieperiode geven we iedere week 3 voorstellingen als tip weg.

Theatertips voor deze weekHarrie Jekkers speelt Achter de DuinenDe eerste voorstellingen van de nieuwe show van Harrie Jekkers in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag zijn deze zomer al te zien. Verwacht wederom prachtige verhalen en ontroerende liedjes. Dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag speelt hij een show.

Star Wars: The Empire Strikes Back Live in ConcertNet als vorig jaar kun je deze zomer naar het Concertgebouw in Amsterdam om te genieten van de muziek van Star Wars. Ditmaal staat The Empire Strikes Back op het programma, inclusief de beroemde versie van de Imperial March. Donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag kun je hier naar toe!

André Rieu - Vrijthofconcerten
Dit is ieder jaar zó bijzonder. Tijdens de Vrijthofconcerten is Maastricht op zijn mooist. Vrijdag, zaterdag en zondag walst de hele stad weer op bekende klassieke nummers én zijn er verrassende gast-optredens.

Gerelateerd nieuws