Familie, Musical, Muziek, Opera, Toneel, Voorstellingen, Zang

Theatertips: Amadeus, Mamma Mia! en nog veel meer

Op Theater.nl vind je het theateraanbod van bijna heel Nederland. Het is een gigantische stapel voorstellingen en het heeft eigenlijk geen zin om ze allemaal op te noemen. Daarom zoeken we iedere maandag de meest bijzondere shows van deze week uit. Dit zijn onze speciale theatertips. Wees er snel bij, want voor alle kaarten geldt: op is op!

Voor een volledig overzicht van alle voorstelling in Nederland kun je onze Theateragenda raadplegen. Die is niet zo overzichtelijk als onze wekelijkse tiplijst, maar wel zo volledig mogelijk!

Theatertips voor deze week

Maandag: Woody Allen &The Eddy Davis New Orleans Jazz Band


Woody Allen geeft in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Dat is erg bijzonder, want het is de eerste keer in 10 jaar!

Dinsdag: Guangzhou Acrobatic Arts Theatre speelt The Legendary Swordsman


Chinese acrobraten geven op topniveau een spectaculaire voorstelling over de geschiedenis van China in het Chassé Theater in Breda. De Guangzhou Acrobatic Arts Theatre won eerder al de hoogste onderscheiding in de podiumkunsten in China. Je kijkt dus je ogen uit!

Woensdag: Het Nationale Theater speelt Amadeus


In het DeLaMar Theater in Amsterdam kun je genieten van de prachtige muziektheatervoorstelling Amdadeus. Het is echt een voorstelling waarvan je de zomer in je kop krijgt, dankzij al die prachtige muziek.

Donderdag: De Nationale Opera speelt Pelléas et Mélisande


Bij de Nationale Opera & Ballet kun je donderdag genieten van deze prachtige opera van componist Débussy. Pelléas en Mélisande is misschien zijn enige opera, maar daarom niet minder een hoogtepunt in de operageschiedenis.

Vrijdag:


Stella in de Sterren is de presentatievoorstelling van de leerlingen van de Telekids Musicalschool in de Stadsschouwburg in Utrecht.

Zaterdag: Disney's The Lion King


Toch knap, dat je na de eerste noot al kippevel krijgt. Toch is het aftellen naar de allerlaatste voorstelling van The Lion King in het AFAS Circustheater in Scheveningen. In juli wordt de laatste voorstelling gespeeld, dus wees er snel bij!

Zondag: Mamma Mia!


Mamma Mia! is een perfecte zomer musical in het Beatrixtheater in Utrecht. Dus met de zonnige dagen geven we die wederom een warme aanbeveling!

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater