Cabaret, Familie, Musical, Toneel, Voorstellingen, Zang

Theatertips: Theo Maassen, Martijn Koning en nog veel meer

Op Theater.nl vind je het theateraanbod van bijna heel Nederland. Het is een gigantische stapel voorstellingen en het heeft eigenlijk geen zin om ze allemaal op te noemen. Daarom zoeken we iedere maandag de meest bijzondere shows van deze week uit. Dit zijn onze speciale theatertips. Wees er snel bij, want voor alle kaarten geldt: op is op!

Voor een volledig overzicht van alle voorstelling in Nederland kun je onze Theateragenda raadplegen. Die is niet zo overzichtelijk als onze wekelijkse tiplijst, maar wel zo volledig mogelijk!

Theatertips voor deze week

Maandag: Theo Maassen speelt Situatie Gewijzigd


Aanstaande maandag speelt Theo Maasen in TAQA Theater De Vest in Alkmaar.

Dinsdag: Single Camping met Tjitske Reidinga en Peter Blok


in Theater De Harmonie in Leeuwarden kun je dinsdag en woensdag genieten van deze komedie vol bekende acteurs. Dat wil je dus niet missen!

Woensdag: Soldaat van Oranje


Van woensdag tot en met zaterdag kun je naar deze prachtige Nederlandse musical over De Tweede Wereldoorlog in de Theaterhangaar in Katwijk.

Donderdag: Martijn Koning speelt Koning van de dieren


Donderdagvavond kun je nog naar Martijn Koning's cabaretprogramma in de stadsschouwburg in Utrecht. Het is een van de laatste keren dat je de show kunt zien. Wees er daarom snel bij!

Vrijdag: Kwatta Kweeste (8+)


Kwatta speelt de Kwatta Kweeste, gebaseerd op de tovenaar van Oz, in het Theater aan de Parade in 's-Hertogenbosch. Dat is een spannende tocht en muzikale familieshow, die alle zintuigen zal prikkelen.

Zaterdag: ITA speelt De Kersentuin

Zondag: De Kleine Zeemeermin met Sita


In het Oude Luxor Theater in Rotterdam kun je zondagmiddag naar dit vrolijke toneelstuk voor het hele gezin. Dat wil je dus niet missen!

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater