Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Nieuws / Theatertips: 't Schaep, Cats en nog veel meer
15-04-2019

Theatertips: 't Schaep, Cats en nog veel meer

Op Theater.nl vind je het theateraanbod van bijna heel Nederland. Het is een gigantische stapel voorstellingen en er is zoveel te zien dat het eigenlijk geen zin heeft om ze allemaal op te noemen. Daarom zoekt de redactie iedere maandag, de meest bijzondere shows van deze week uit. Dit zijn onze speciale theatertips. Wees er snel bij, want voor alle kaarten geldt: op is op!

Voor een volledig overzicht van alle voorstelling in Nederland kun je onze Theateragenda raadplegen. Die is niet zo overzichtelijk als onze wekelijkse tiplijst, maar wel zo volledig mogelijk!

Theatertips voor deze weekMaandag: In Vrede door Berg en BosVanavond te zien in de Stadsschouwburg in Groningen.

Dinsdag: Yentl en De Boer spelen MagieIn theater De Kring in Roosendaal kun je morgen naar deze magische cabaretvoorstelling.

Woensdag: 't Schaep met de 5 PootenVorig weekend ging 't Schaep eindelijk in première en woensdag kun je de voorstelling weer zien in het DeLaMar Theater in Amsterdam.

Donderdag: De Waarheid, met Huub Stapel en Johanna ter SteegeDit intrigerende toneelstuk speelt donderdagavond in de Stadsschouwburg van Utrecht.

Vrijdag: Cats, de London West End productieIn theater Chassé in Breda kun je naar deze grote klassieker onder de musicals. Dat wil je niet missen!

Zaterdag: Mamma Mia! de musicalMamma Mia! is een perfecte musical voor vrolijke paasdagen, dus ga daarom naar het Beatrixtheater in Utrecht. Het kan nu nog!

Zondag: De Kleine Zeemeermin de musicalNeem de kleintjes vooral mee, want de Kleine Zeemeermin is een genot voor het hele gezin. Ga daarom bijvoorbeeld zondag naar de show in De Oranjerie in Roermond.

Gerelateerd nieuws