Dans, Klassiek, Muziek, Toneel, Voorstellingen

Theatertips: Hamlet (8+) en nog veel meer!

Op Theater.nl vind je het theateraanbod van bijna heel Nederland. Het is een gigantische stapel voorstellingen en er is zoveel te zien dat het eigenlijk geen zin heeft om ze allemaal op te noemen. Daarom zoekt de redactie iedere maandag, de meest bijzondere shows van deze week uit. Dit zijn onze speciale theatertips. Wees er snel bij, want voor alle kaarten geldt: op is op!

Voor een volledig overzicht van alle voorstelling in Nederland kun je onze Theateragenda raadplegen. Die is niet zo overzichtelijk als onze wekelijkse tiplijst, maar wel zo volledig mogelijk!

Theatertips voor deze week

Maandag: De Grote Harry Bannink Podcast on tour


Vanavond kun je deze prachtige ode aan de muziek van Harry Bannink luisteren in Theater de Fransche School in Culemborg. De liedjes zijn nog steeds tijdloos, dus dit wil je niet missen!

Dinsdag: Nederlandse Bachvereniging speelt de Matthäus-Passion


Er zijn nog enkele kaartjes voor de Mattäus-Passion die de Nederlandse Bachverenging morgen speelt in de concertzaal van Tilburg. Wil je dit iconische muziek stuk nog vlak voor Pasen horen? Dan is dit een uitgelezen kans!

Woensdag: Het Nationale Ballet speelt Giselle


Woensdag kun je in het Stadstheater in Arnhem naar dit prachtige ballet over Graaf Albrecht en boerenmeisje Giselle. Onmogelijke liefdes zijn van alle tijden, dus hier kun je zonder moeite genieten een indrukwekkende dansvoorstelling.

Donderdag: Theater Rotterdam speelt Hamlet


In de Rotterdamse Schouwburg in Rotterdam kun je naar deze eigentijdse, eigenwijze, vers verfriste versie van Hamlet. Kortom: helemaal geschikt voor de jeugd!

Vrijdag: Kommil Foo speelt Oogst


Het Vlaamse cabaretduo Kommil Foo speelt weer in Nederland. En daar boffen we mee, want het is wederom smullen voor de liefhebbers van ontroerend cabaret met prachtige liedjes. Begin vrijdag het weekend in de Verkadefabriek in 's-Hertogenbosch.

Zaterdag: 't Schaep met de 5 Pooten


Deze musical zit uiteraard bomvol bekende Nederlandse liedjes. Zaterdagavond kun dus weer ouderwets genieten in het DeLaMar Theater in Amsterdam!

Zondag: De Sprookjessprokkelaar


De Efteling heeft al enkele jaren eigen musicals. De Sprookjessprokkelaar reist momenteel rond door Nederland en is deze zondag te zien TAQA Theater De Vest in Alkmaar.

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater