Cabaret, Opera, Toneel, Voorstellingen, Zang

Theatertips: Guus Meeuwis en nog veel meer!

Op Theater.nl vind je het theateraanbod van bijna heel Nederland. Het is een gigantische stapel voorstellingen en er is zoveel te zien dat het eigenlijk geen zin heeft om ze allemaal op te noemen. Daarom zoekt de redactie iedere maandag, de meest bijzondere shows van deze week uit. Dit zijn onze speciale theatertips. Wees er snel bij, want voor alle kaarten geldt: op is op!

Voor een volledig overzicht van alle voorstelling in Nederland kun je onze Theateragenda raadplegen.

Theatertips voor deze week

Maandag: Theo Maassen speelt Situatie gewijzigd


Vanavond speelt Theo Maassen zijn spinternieuwe voorstelling in theater Markant Uden. Die is pas net de kleine zaaltjes uit, dus daar wil je bij zijn!

Dinsdag: Karin Bloemen speelt Souvenirs


In het Oude Luxor Theater in Rotterdam kun je morgenavond genieten van een concert van Karin Bloemen. Ze is gezonder dan ooit en zingt nog steeds de sterren van de hemel.

Woensdag: 1609 Maak het kort


In de schouwburg van Hengelo kun je woensdag twee keer naar dit toneelstuk over Johan van oldenbarnevelt, een van de stichters van Nederland. Een aantal keren is de voorstelling ook in marathon-vorm te zien. Meer informatie daarover zie je in de trailer.

Donderdag: A Little Night Music door Nederlandse Reisopera


Paul Groot schittert niet als cabaretier maar als operazanger in deze productie. Donderdagavond kun je het zelf beleven in Theater de Spiegel in Zwolle.

Vrijdag: Disney's The Lion King


Begin je weekend Hakuna Matata met The Lion King in het AFAS Circustheater in Scheveningen.

Zaterdag: Guus Meeuwis speelt: Geluk


Guus Meeuwis geeft zaterdagavond in het Wilminktheater in Enschede een theaterconcert, als onderdeel van zijn tour Geluk.

Zondag: Masha en de Beer (2+)


In Westlandtheater De Naald in Naaldwijk kun je zondag met de kleintjes naar de theatervoorstelling van deze populaire kinderserie op Netflix. Dat willen ze natuurlijk niet missen!

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater