Cabaret, Dans, Familie, Musical, Toneel, Voorstellingen

Theatertips: Jochem Myjer, Amadeus, Horror en nog veel meer!

Op Theater.nl vind je het theateraanbod van bijna heel Nederland. Ook in de zomer! Het is een gigantische stapel voorstellingen en het heeft eigenlijk geen zin om ze allemaal op te noemen. Daarom zoeken we iedere maandag de meest bijzondere shows van deze week uit. Dit zijn onze speciale theatertips. Wees er snel bij, want voor alle kaarten geldt: op is op!

Voor een volledig overzicht van alle voorstelling in Nederland kun je onze Theateragenda raadplegen. Die is niet zo overzichtelijk als onze wekelijkse tiplijst, maar wel zo volledig mogelijk! In deze vakantieperiode geven we iedere week 3 voorstellingen als tip weg.

Theatertips voor deze week

Maandag: Brugklas De Musical (9+)


In het Zaantheater in Zaandam kun je naar Brugklas De Musical, gebaseerd op de gelijknamige televisieserie van AVROTROS.

Dinsdag: Jochem Myjer speelt Adem in, Adem uit


Rambam uitverkocht, maar Jochem Myjer speelt dinsdag in MartiniPlaza in Groningen. Daar wil iedereen natuurlijk bij zijn.

Woensdag: Anastasia


In het AFAS Circustheater in Scheveningen kun je kijken naar de sprookjesachtige muscial Anastasia.

Donderdag: Amadeus


In het Wilminktheater in Enschede kun je kijken naar deze prachtige voorstelling vol met muziek van Mozart én prachtige kostuums. Kortom: het is een feest voor het oog en oor! Dat wil je dus niet missen!

Vrijdag: Driving Miss Daisy


In het Parktheater in Eindhoven kun je vrijdagavond kijken naar dit prachtige toneelstuk gebaseerd op het gelijknamige boek.

Zaterdag: Ilse DeLange speelt New Amsterdam


Ilse DeLange haar tour doet zaterdagavond het Theater aan het vrijthof in Maastricht aan. Haar nieuwe plaat staat weer vol met heerlijke luisterliedjes. Dat moet je absoluut een keer live hebben gehoord...

Zondag: Jakop Ahlbom speelt Horror


Het is bijna weer Halloween, dus dan mag deze ode aan het horrorgenre niet ontbreken. Zondag is deze indrukwekkende show weer te zien in de Stadsschouwburg van Utrecht.

Foto: Roy Beusker Fotografie en Annemieke van der Togt

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater