Voorstellingen

Theatertips voor Pinksteren

Dit pinksterweekend vinden er allemaal leuke theaterevenementen plaats. We hebben de leukste op een rij gezet.

Vuurol
In Lage Vuursche wordt het hele pinksterweekend het theaterfestival Vuurol georganiseerd. Beide pinksterdagen 13:00 tot 18:00 uur staan hier twintig voorstellingen en tien korte acts op mooie plekken in het bos rondom het Dagrecreatieterrein Drakenstein. Je kunt zelf bepalen wat je wilt zien door lekker door het bos te wandelen. De voorstellingen spelen vijf keer per middag.

Vondelpark Openluchttheater in Amsterdam
Tijdens het pinksterweekend start het zomerseizoen van het Openluchttheater in het Vondelpark in Amsterdam. Zondag is er een groot openingsconcert met als afsluiter een optreden van The Kik. Deze band maakt al jaren scherpe en geestige covers van tijdloze popmuziek uit de jaren '60. Tweede Pinksterdag staat in het teken van de Amsterdamse popmuziek en krijgen nieuwe bands en acts de gelegenheid jouw hart voor je te winnen. Alle voorstellingen in het Openluchttheater zijn gratis, maar de organisatie vraagt bij de reservering van een zitplaats om een bijdrage van 5 euro.

Telekids Familie Feest in Gorinchem
Wil je dit weekend naar een feestje voor het hele gezin? In Gorinchem vindt het grootse Telekids Familie Feest plaats. Er komen allemaal bekende figuren langs die bekend zijn bij jong en oud. Zo geven Ernst & Bobbie een optreden, komt Thomas de Stoomlocomotief langs en kun je na afloop een kijkje nemen op de televisieset van Fien en Teun.

Pinksterfestival Brummen
Van zaterdagavond tot en met zondag worden er op het pinksterfestival een heleboel verschillende kleine voorstellingen op het marktplein gespeeld in theaterwagens in het hart van het dorp. Op zaterdag staan er boeren, burgers en buitenlui uit de gemeente Brummen op het podium, met voorstellingen die gratis te bekijken zijn. En op zondag strijkt een stoet aan professionele artiesten neer. De kaartjes van deze voorstellingen kosten 5 euro.

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater