Theater.nl

Dit was het theaternieuws van week 22 in 2018

Wil je op de hoogte blijven van het theaternieuws, maar heb je géén tijd om iedere dag op onze website te kijken? Geen nood! Iedere zondag zet Theater.nl het belangrijkste nieuws op een rij.

Maandag

Dinsdag

Woensdag

  • Wende krijgt eigen festival in Carré. Zangeres Wende ziet haar droom uitkomen; op 4 oktober vindt haar eigen festival Wende's Kaleidoscoop plaats in Carré met door haarzelf gekozen acts.

Donderdag

  • Jolijn en Soy spelen Sophie en Sky in Mamma Mia!. Jolijn Henneman en Soy Kroon gaan de rollen vervullen van Sophie en Sky in de nieuwe Nederlandse uitvoering van hitmusical Mamma Mia!
  • Musical Charley houdt eerste repetitie in Frankrijk. Charley, de nieuwe musical van Jon van Eerd, zal pas in november dit jaar te zien zijn in de Nederlandse theaters. Ter voorbereiding op de nieuwe productie nam Van Eerd zijn cast mee naar Nice in Frankrijk om alvast het fonkelnieuwe nummer 'Charley' uit de voorstelling te oefenen.

Vrijdag

Zaterdag

  • Musical All Stars "bezopen idee". Regisseur van de musical All Stars, Frank Lammers, vindt een musicalversie van de tv-serie eigenlijk een bezopen idee. Toch vindt hij de combinatie van musical en voetbal ook wel weer interessant.
Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater