Ook Yentl en de Boer in Sinterklaasjournaal

Ook het cabaretduo Yentl en de Boer - bestaande uit Yentl Schieman en Christine de Boer - heeft een bijrol in het Sinterklaasjournaal. Ze zaten gisteren in de tweede aflevering van het programma.

De dames zijn er erg mee in hun nopjes. "Het is eindelijk zo ver. Na al die jaren zijn we eindelijk een keer te zien in het Sinterklaasjournaal!", laten ze weten in een filmpje op Twitter.

De twee aanstaande moeders spelen Hetty en Annelies die een stukje meeliften met de stoomtrein van Sinterklaas. Ze vertellen erover aan Dieuwertje, maar die gelooft er helemaal niets van.

Tegelijk zwanger

Yentl en De Boer zouden dit seizoen in het theater staan met hun voorstelling Lacrimosa. Maar ze verplaatsten dit naar het volgende seizoen, omdat ze beiden zwanger zijn.

Youp van 't Hek

Maandag demonstreerde Youp van 't Hek als Piet Zwart in het kinderprogramma, omdat volgens hem pepernoten veel te vroeg in de winkels liggen. "Ik vreet de hele dag maar pepernoten!”. De scène leverde veel positieve reacties op van kijkers. De cabaretier staat dit seizoen ook weer in de theaters met zijn voorstelling Met de kennis van nu.

Andere bekende cabaretiers die eerder meewerkten aan het kinderprogramma zijn onder andere Jochem Myjer als Piet Paniek en Erik van Muiswinkel als de Hoofdpiet. Niels van der Laan speelt die rol nu. De laatste maakt deel uit van het cabaretduo Van der Laan en Woe dat dit theaterseizoen speelt met Pesetas. Overigens kun je ook naar Erik van Muiswinkel, hij treedt op in theaters met de voorstelling Buigt allen mee voor Drs. P.

Sinterklaastheater

De komende tijd zijn er ook weer vele leuke sinterklaasvoorstellingen door het hele land. Op 23 en 24 november viert de echte Sinterklaas zijn verjaardag in de Jaarbeurs Utrecht met het NPO Zapp Sinterklaasfeest. Daarnaast zijn er door het hele land nog vele diverse theatervoorstellingen. Kijk hier voor een overzicht.

 

 

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater