Theater.nl

Theater.nl zoekt verkooptalent

In verband met het toenemende succes en de groei van onze organisatie zijn wij per direct op zoek naar een zelfstandige

Proactieve Verkoper Buitendienst

(37,5 uur p/w)

Ben jij echt een verkooptalent, ben je gedreven en inspireer jij anderen met je ondernemerschap? We komen graag in contact met een proactieve en enthousiaste verkoper die voor ons media platform Theater.nl landelijk aan de slag gaat.

In deze zelfstandige buitendienstfunctie is het jouw taak om landelijk media ruimte te verkopen op Theater.nl aan restaurateurs die graag middels ons platform willen groeien in het aantal couverts. Dit realiseer je door proactief zelf je afspraken hierin te maken, eventueel ondersteund door onze binnendienstmedewerkers. Je rapporteert in deze functie rechtstreeks aan directie.

Om deze commerciële functie tot een succes te maken zijn wij op zoek naar een collega die in ieder geval een MBO+ werk- en denkniveau heeft. Je hebt tenminste 3 jaar werkervaring in een commerciële buitendienstfunctie en je hebt hierin aantoonbare successen geboekt.
Het schakelen tussen pragmatisch en conceptueel denken is voor jou een tweede natuur. Je werkt gestructureerd, bent resultaatgericht, initiatiefrijk en beschikt over een grote dosis zelfstandigheid en discipline. Je beschikt over een uitstekende analytische en communicatieve vaardigheden en je weet hierbij perfect de balans te vinden tussen vrijblijvend en adviserend optreden enerzijds en daadkrachtig resultaatgericht handelen anderzijds.

Theater.nl is een sterk groeiende online platform wat landelijk opereert en biedt je een zelfstandige en uitdagende functie binnen een ondernemende organisatie met ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke groei en een collegiale en open werksfeer.
Uiteraard mag je rekenen op prettige arbeidsvoorwaarden.

Ben jij de succesvolle kandidaat met bewezen capaciteiten die toe is aan een nieuwe stap in zijn of haar carrière binnen een betrokken en ontwikkelingsgerichte omgeving? Aarzel dan niet langer en solliciteer!

Stuur je CV voorzien van onderbouwing naar info@klantcontact-centrum.nl

Graag enkel per mail reageren - Acquisitie n.a.v. dit bericht wordt niet op prijs gesteld

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater