Cabaret, Circus, Musical, Muziek, Toneel, Voorstellingen, Zang

Theatertips: De Week van Freek en nog veel meer!

Op Theater.nl vind je het theateraanbod van bijna heel Nederland. Het is een gigantische stapel voorstellingen en het heeft eigenlijk geen zin om ze allemaal op te noemen. Daarom zoeken we iedere maandag de meest bijzondere shows van deze week uit. Dit zijn onze speciale theatertips. Wees er snel bij, want voor alle kaarten geldt: op is op!

Voor een volledig overzicht van alle voorstelling in Nederland kun je onze Theateragenda raadplegen. Die is niet zo overzichtelijk als onze wekelijkse tiplijst, maar wel zo volledig mogelijk!

Theatertips voor deze week

Maandag: Caro van Efteling Theaterproducties


Maandag is tweede pinksterdag en de Efteling is dan gewoon open. Je kunt het dagje betovering compleet maken in het Efteling Theater.

Dinsdag: Lebbis speelt Het Amsterdam Verhaal


In De Kleine Komedie in Amsterdam. Deze voorstelling gaat speciaal over Amsterdam en de Amsterdammers.

Woensdag: Disney's The Lion King - Stage Entertainment


Het is aftellen geblazen: 21 juli stopt The Lion King met spelen in het AFAS Circustheater in Scheveningen. Grijp dus je kans want als deze kaarten op zijn, is het voorbij.

Donderdag: #Niksteverbergen door De Verleiders


De Verleiders hebben opnieuw een spraakmakende voorstelling, die deze week te zien is in de stadsschouwburg in Utrecht. Dit is de laatste maand dat de voorstelling te zien is, dus ook hier moet je snel zijn.

Vrijdag: De week van Freek


Deze week viert Freek de Jonge het vijftigjarig jubileum van Neerlands Hoop. Dat begint vrijdag met een workshop kleinkunst in de Stadsschouwburg in Haarlem.

Zaterdag: Queen The Music


Zaterdag kun je genieten van de tijdloze rockmuziek van Queen in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam.

Zondag: DeLaMar Peuterfestijn


De voorstelling Verrassingsfeest (2+) van Peppa Pig wordt gespeeld tijdens het grote peuterfestijn in het DeLaMar Theater.

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater