Musical, Voorstellingen

The Book of Mormon: enorme belangstelling voor kaarten

Er is enorme belangstelling voor de musical The Book of Mormon, die vanaf eind september een maand te zien is in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Afgelopen zaterdag stond er een dikke lange rij voor het theater om kaarten te bemachtigen voor een speciale voorpremière voor de echte fans.

Dat mag je toch een knappe prestatie noemen voor een niet-Nederlandstalige productie die slechts tijdelijk in Nederland speelt. Maar helemaal onverwacht is het succes ook weer niet. The Book of Mormon is namelijk geschreven door Trey Parker en Matt Stone, het creatieve brein achter South Park. De Engelstalige Broadway-cast begint in Nederland aan een grote Europese tour. En Nederland is ook het eerste niet-Engelstalige land waar de musical überhaupt te zien is.

De productie is van 26 september tot en met 27 oktober te zien in Carré. De première is gepland op 3 oktober. De fans die er afgelopen zaterdag in de rij stonden en op tijd een kaartje wisten te bemachtigen, mogen aanstaande woensdag al komen kijken.

Ben je op zoek naar een musical? Kijk dan ook even in onze theateragenda.

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater