Musical

Spannend! Vanavond allereerste voorstelling Anastasia!

Vanavond speelt de eerste voorstelling van Broadway-musical Anastasia in het Scheveningse AFAS Circustheater. De cast is er helemaal klaar voor!

Hoofdrolspeelster Tessa Sunniva heeft er enorm veel zin in: "De voorstelling heeft zo'n grandeur, de liedjes zijn prachtig en de groep is fantastisch. Ik kan echt niet wachten om dit met het publiek te delen."

Anastasia Romanov
Anastasia vertelt het verhaal van Anya, die als wees opgroeide en zich niets meer kan herinneren van haar afkomst. Tot ze beseft dat ze wel eens de laatste Russische Tsarendochter Anastasia Romanov kan zijn, en als enige de moord op haar gezin overleefde. Wanneer ze op zoek gaat naar haar verleden, steekt Sovjet-officier Gleb (René van Kooten) daar ruw een stokje voor. Ze slaat op de vlucht en valt in Parijs voor de charmes van Dmitry (Milan van Waardenburg).

Stalen zenuwen
Hoofdrolspeelster Tessa heeft geen last van zenuwen: "De meeste stress ervaar ik vooral in de periode ervoor omdat je dan nog niet helemaal weet hoe het eindresultaat eruit gaat zien. Hoe gaan we het allemaal voor elkaar krijgen? Door ervaring weet ik dat als er op het toneel straks toch iets mis zou gaan, je elkaar wel opvangt. Dus de zenuwen vallen daarom mee bij mij."

Opvolger The Lion King
Anastasia is een productie van Stage Entertainment en de veelbelovende opvolger van kaskraker The Lion King. De première is op 22 september in het AFAS Circustheater in Scheveningen. Bestel hier je kaartjes.

Benieuwd welke musicals er nog meer spelen in de theaters? Kijk snel in onze theateragenda!

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater