Artiesten, Musical, Voorstellingen

Soy Kroon op de valreep terug in Mamma Mia!

Vanaf 17 juli is Soy Kroon weer te zien in de musical Mamma Mia! Precies op tijd, want de productie speelt nog maar tot en met 29 september in het Beatrixtheater in Utrecht. Fans van Soy hebben dus nog maar tweeënhalve maand om hem in deze geweldige rol te zien!

Dat wil je niet missen, want Soy Kroon vonden wij een van de beste dansers in Mamma Mia! In de tussentijd werd hij vervangen door B-Brave zanger Kaj van der Voort.

Eind mei maakte Stage Entertainment bekend dat Mamma Mia stopt in september. Maar het is nog maar de vraag hoe definitief dit is. De volgende grote musical in het Beatrixtheater wordt De Tina Turner Musical, maar die gaat pas op 9 februari 2020 in première.

Het lijkt ons toch erg sterk dat het grote theater in Utrecht maandenlang leeg staat. En in de tussentijd even een musical tussendoor plannen? Daar is het Beatrixtheater toch een slagje te groot voor. Bovendien hoeft dit helemaal geen probleem te zijn. Mamma Mia loopt namelijk ook nog steeds erg goed. Zou een reprise dan tóch tot de mogelijkheden horen?

Ben je op zoek naar een andere musical? Kijk dan ook even in onze theateragenda.

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater