Musical

Soldaat van Oranje wéér verlengd

De langstlopende musical in Nederland ooit, is wéér verlengd. Soldaat van Oranje zal nog minstens tot en met mei 2020 te zien zijn in de Theaterhangaar in Katwijk. Aanstaande woensdag bestaat de musical precies negen jaar. Dat betekent dat het record nu minstens 9,5 jaar zal worden!

Dat zegt best veel over deze originele Nederlandse productie. Soldaat van Oranje blijft bijvoorbeeld een echte publiekslieveling. En aangezien de musical al meer dan 2,9 miljoen kaartjes heeft verkocht, komt ook het oude record van The Lion King in de buurt, die 3,3 miljoen kaartjes wist te verkopen.

 

Soldaat van Oranje viert jubileum

De musical over de heldendaden van Erik Hazelhoff Roelfzema speelt al sinds 30 oktober 2010 en is sindsdien vele malen verlengd. Dit gaat aanstaande woensdag feestelijk gevierd worden in de Theaterhangaar in Katwijk, een theater dat speciaal voor deze musical is gebouwd. Inmiddels heeft de productie 2776 shows gespeeld en staat de officiële teller op bijna 3 miljoen mensen.

Het jubileum wordt gevierd met een feestelijke avond met Oranje loper. Er zullen veel speciale gasten aanwezig zijn, zoals prins Pieter-Christiaan en majoor Marco Kroon. Ook vele acteurs en andere BN'ers komen opnieuw langs.

 

Ben je op zoek naar een andere musical? Kijk dan ook even in onze theateragenda.

Gerelateerde onderwerpen

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater