Musical, Voorstellingen

Soldaat van Oranje verlengd tot en met december 2019

Het lijkt inmiddels een invul-oefening, wat heel veel zegt over het gigantische succes. Musical Soldaat van Oranje is - opnieuw - verlengd. De langst lopende musical van Nederland zal nog zeker tot en met december te zien zijn. Daarmee is het negenjarig bestaan van de productie in zicht.

Theater de Theaterhangaar in Katwijk blijft dus voorlopig nog even het toneel voor het stuk over de Tweede Wereldoorlog. Toch is het einde wel een beetje in zicht: vanaf 2020 zal er de nieuwe musical over Nieuw Amsterdam zijn première beleven.

Soldaat van Oranje heeft inmiddels al 2674 voorstellingen gespeeld voor meer dan 2,9 miljoen mensen. Het is de langstlopende productie in Nederland ooit. Alleen The Lion King doet het beter: die verkocht al meer dan 3,3 miljoen kaartjes. Dat is het record voor meeste kaartjes ooit, een record dat Soldaat van Oranje misschien ook nog wel gaat halen. The Lion King stopt immers aan het einde van dit seizoen. Misschien maken die laatste paar maanden dan toch nét het verschil!

In ieder geval is het succes voorlopig nog niet voorbij. Binnenkort zal Soldier of Orange in Londen te zien zijn als musical.

Ben je op zoek naar een musical-voorstelling? Kijk dan ook even in onze theateragenda.

Gerelateerde onderwerpen

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater