Musical, Voorstellingen

Soldaat van Oranje: nieuwe cast 2019 bekend

De Nederlandse musical Soldaat van Oranje heeft weer een nieuwe cast. De nieuwe namen zijn Jelle de Jong en Lisse Knaapen. Bovendien keren Raymond Paardekooper en Genio de Groot terug naar de productie. Zij zullen naast Alex van Bergen, Theo Martijn Wever, Willemien Dijkstra, Henriëtte Tol, Wivineke van Groningen en Debbie Korper te zien zijn.

De repetities met regisseur Theu Boermans zijn inmiddels ook al van start gegaan. Soldaat van Oranje is vanaf zaterdag weer te zien in de Theaterhangaar in Katwijk.

Al eerder schreven we dat Jelle de Jong in de cast van de productie zou spelen. Nu is de volledige cast dus bekend gemaakt. Soldaat van Oranje is daarmee helemaal klaar om haar negenjarig bestaan te gaan vieren eind oktober. Het is echter nog maar de vraag of deze voorstelling de tien jaar gaat halen. De nieuwe productie in de Theaterhangaar staat namelijk voor 2020 op de planning. Het is echter al heel lang stil over het project Nieuw Amsterdam: de Musical. Het zou ons niets verbazen als die pas eind 2020 of begin 2021 te zien is.

Je kunt de nieuwe samenstelling van de cast morgen zien tijdens de Musical Sing-a-Long op de Uitmarkt.

Ben je op zoek naar een andere musical? Kijk dan ook even in onze theateragenda.

Gerelateerde onderwerpen

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater