Overig

Pia Douwes zegt concertreeks Best of Broadway af

Pia Douwes trekt zich terug uit de concertreeks Best of Broadway vanwege fysieke problemen. Dat laat pr- en marketingbureau Royal Promotions vandaag weten.

De zangeres vindt het "ontzettend vervelend". Ze legt uit: "Sinds het overlijden van mijn vader kan ik even niet de kwaliteit leveren die men van mij gewend is". Ze hoopt dat ze op een later moment wel weer kan meedoen.

Anouk Maas

Musicalactrice Anouk Maas vervangt Douwes. Ook Maas komt ook van goede musical-huize. Ze speelde in binnen- en buitenland in onder andere Fame, Hairspray en Beauty & The Beast. De laatste twee jaar speelde ze in de soapserie Goede Tijden, Slechte Tijden.

Dit bericht bekijken op Instagram

Tot haar grote teleurstelling heeft Pia Douwes tijdelijk haar plek moeten teruggeven in de concertproductie Best of Broadway. Wegens fysieke problemen is ze momenteel niet in staat om op te treden. Anouk Maas zal haar vervangen. ‘Ik vind het ontzettend vervelend,’ laat Pia Douwes weten. ‘Maar sinds het overlijden van mijn vader kan ik even niet de kwaliteit leveren die men van mij gewend is’. De organisatie is blij dat Anouk Maas op korte termijn deze productie zich eigen maakt. De bedoeling is dat Pia zich op een later moment alsnog bij het gezelschap voegt. @anoukmaasofficial @piadouwesofficial #bestofbroadway #tour #persbericht #pr #nieuws @royalpromotions_nl @marcodekoning #entertainment

Een bericht gedeeld door Royal Promotions (@royalpromotions_nl) op

Bekende musicalnummers

In Best of Broadway zingen verder Willemijn Verkaik, Stanley Burleson, Freek Bartels, Tessa Sunniva van Tol. Ze zingen onder begeleiding van een live band een repertoire van bekende musicalnummers. Daartoe behoren de klassiekers, zoals Les Misérables, Chicago en Wicked. Maar ook kan het publiek genieten van nummers van off-Broadway producties en meer recente hitmusicals, zoals Hamilton en Dear Evan Hansen. De sterren zingen ook hits uit hun eigen carrière.

De show speelt in mei en juni in tien verschillende theaters en beleeft zijn première op 20 mei in Carré in Amsterdam.

Foto Pia Douwes : Mark Goes


Kijk voor meer voorstellingen in onze theateragenda.

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater