Artiesten

Oeps! Paul de Leeuw verklapt verrassing in sinterklaasshow

Paul de Leeuw heeft per ongeluk een verrassing verklapt in zijn show Sint & Paul Pakken Uit!. En daar heeft Sinterklaas wel een ad rem antwoord op. De uitzending is vanavond om 21.30 uur op RTL 4.

De negenjarige Joep is fan van cabaretier Jochem Meyjer, maar hij heeft hem nog nooit in het theater zien optreden. Paul mocht hem daarmee verrassen. Maar tijdens het gesprekje zegt de presentator per abuis: "Nee, je gaat voor het eerst naar het theater begreep ik?". "Dat was een korte carrière bij RTL 4", grapt Sinterklaas.

Paul de Leeuw werkt sinds dit tv-seizoen voor RTL4. Met de tv-show Sint & De Leeuw trok hij eerder al een miljoenenpubliek op NPO 1. Hij hoopt dat ook bij RTL 4 te bereiken. In Sint & Paul Pakken Uit! vervult de cabaretier grappige en ontroerende wensen en deelt hij surprises uit. Ook Sinterklaas zelf krijgt een surprise: een optreden van Anouk. Verder wordt met het item 'De Slimste Sint' bepaald welke Sint het meest intelligent is.

Overigens zal Sinterklaas niet alleen bij RTL 4 op bezoek komen. Want BNNVARA zendt op NPO 1 om 20.35 uur 'Sinterklaas, wie kent hem niet?' uit. Sander Lantinga, Maan de Steenwinkel, Mark Tuitert, Anita Witzier, Erik van Muiswinkel, Gregory Sedoc strijden in twee teams tegen elkaar.

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater