Artiesten

Paul de Leeuw scoort grote kijkcijferhit met 'echte Sint'

Paul de Leeuw heeft een enorme kijkcijferhit te pakken dankzij zijn Sinterklaasshow met de "oude" (en volgens velen "echte") Sinterklaas Bram van der Vlugt. Het programma Sint en Paul kreeg gisteren na pakjesavond 1,6 miljoen kijkers. Dit is een flinke opsteker voor de commerciële omroep RTL. De Mediacourant rekent voor dat dit de eerste keer in 2,5 jaar is dat zoveel mensen afstemmen op RTL4.

Het was dan ook een gouden zet om als verrassing voor de kijkers Bram van der Vlugt op te trommelen. Zoals wel vaker bij De Leeuw was het een Sinterklaasshow voor volwassenen met meerdere Sinterklazen. Acteur Bram van der Vlugt speelde de rol van 1986 tot 2010 en was lang de enige Sinterklaas die op televisie te zien was. Geen wonder dan ook dat mensen hem nog steeds zien als de "enige echte Sint". Na 2010 kwam Van der Vlugt wel vaker langs als Sinterklaas bij De Leeuw. Beiden zijn goed bevriend met elkaar.

Paul de Leeuw en Bram van der Vlugt in het theater

Ondertussen staan Paul de Leeuw en Bram van der Vlugt ook - weliswaar apart van elkaar - in het theater. De Leeuw speelt momenteel Vette Pech, een cabaret-programma met veel muziek. Van der Vlugt speelt samen met Nettie Blanken het toneelstuk Vasalis, Altijd Vandaag, over de dichteres Vasalis.

Ben je op zoek naar een cabaret-voorstelling? Kijk dan ook even in onze theateragenda.

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater