Familie

Vier het échte Sinterklaasfeest met de échte Sinterklaas

Sinterklaas geeft opnieuw weer een groot feest in de Jaarbeurs in Utrecht. Op 23 en 24 november is het eindelijk weer zover! Samen met NPO Zapp heeft de Sint een aantal speciale gasten voor de kinderen uitgenodigd. Brugklas de Musical, K3, Kinderen voor Kinderen, Mega Mindy, Fenna, Joe, alle Pieten én de Pietenband zijn van de partij. Vier het échte Sinterklaasfeest met de échte Sinterklaas!

De kinderen zijn al anderhalf uur voor aanvang van de show welkom. Er is namelijk een gezellige ontvangstruimte ingericht. Daar staat de Pietenband al gezellig muziek te maken, zodat je meteen in de feeststemming bent. Natuurlijk zijn er ook veel andere pieten, van wie je vast wel iets lekkers zult krijgen.
Voor de allerkleinsten lopen in de ontvangstruimte ook de verschillende vriendjes van Zappelin rond. Daar mag je gerust mee op de foto. 

De show duurt ongeveer 80 minuten. De belangrijkste gast is natuurlijk Sinterklaas zelf. Maar ook zijn trouwe pieten en Dieuwertje zullen aanwezig zijn. De show zit vol met muziek van de speciale gasten. Ken jij alle liedjes van K3, Kinderen voor Kinderen en Brugklas de Musical al? Dan mag je lekker meezingen.

Na afloop van de show krijgen alle kinderen een overheerlijke chocoladeletter. Dank u, Sinterklaasje!

NPO Zapp heeft vier shows weten te plannen in de Jaarbeurs in Utrecht. Let op: de kaarten gaan erg hard, dus wees er snel bij.

Gerelateerde onderwerpen

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater