Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Nieuws / Nieuwe liefde voor Tommie Christiaan
25-09-2018

Nieuwe liefde voor Tommie Christiaan

Musicalster en zanger Tommie Christiaan heeft een nieuwe liefde.

Het gaat om danseres en On Your Feet!-collega Jamie Dors. Zij danste eerder al in de videoclip van Christiaan. Tegen RTL Boulevard vertelt de zanger dat het nog erg pril is en ze het rustig aan willen doen.

Uit elkaar


Eerder deze maand maakte Christiaan bekend dat hij en zijn toenmalige verloofde Michelle Splietelhof hun relatie hadden beëindigd. Samen hebben ze een dochter van vijf, Lily.

Tegen RTL Boulevard vertelde hij: "Michelle en ik zijn al wat langer uit elkaar en wilden zelf wat tijd nemen voordat we het bekend zouden maken.... Het (de relatie met Jamie, red.) is nog heel pril en juist voor Lily willen we dit niet rushen. Dat is voor ons allemaal het belangrijkste."Met andere woorden


Het komende seizoen staat de zanger ook in de theaters met zijn nieuwe show In een ander licht. Daarin zingt Tommie zijn eigen liedjes, maar ook die van anderen. Het gaat dan om nummers die veel voor hem betekenen, zoals songs uit het tv-programma Beste Zangers.

"Wie is Tommie? Dát wil ik proberen te vertalen in een avondvullend programma." Met zijn muziek wil hij het gat vullen tussen livebands en volkszangers.

Foto: Roy Beusker
Op zoek naar een leuke voorstelling? Kijk dan snel in onze theateragenda!
Lees meer over: AlgemeenTommie Christiaan

Gerelateerd nieuws