Muzikale komedie Liften weer in het theater

De muzikale komedie Liften is opnieuw enkele weken in het theater te zien. Mariska van Kolck, Joke de Kruijf en Marleen van der Loo spelen opnieuw deze vrolijke voorstelling vol met liedjes en muziek. Je moet er echter wel snel bij zijn: de voorstelling speelt nog tot 29 november!

Drie dames zitten vast in de lift van een schoonheidskliniek. Terwijl ze op hulp wachten, vertellen ze elkaar smeuïge roddels en hilarische anekdotes, en wijden uit over gênante situaties waarin zij ooit verkeerden. De dames blijken namelijk verrassend veel overeenkomsten te hebben. Er worden scherpe onderwerpen besproken. Er volgen rake controntaties, die uitmonden in oprechte gesprekken met veel humor.

Kortom: een prachtige voorstelling waar er ruimte is voor een lach en een traan. Liften is een mooie mengeling van het leven en een ode aan de schoonheid van de vrouw. Deze week verscheen er weer een nieuwe trailer met muziek uit de productie. 

Liften is een tragiekomedie van I&L Entertainment. Die bracht eerder al de voorstelling ’n Zomer Zonder Vrouw…in Grou met Bartho Braat en Ernst Daniël Smid. Die voorstelling werd zeer goed ontvangen. Daarnaast heeft de producent zijn sporen verdiend in de musical wereld. Arthur en de strijd om Camelot’, ‘Robin Hood en het verdwenen goud’ en ‘Toms Magische Speelgoedwinkel’ kregen allemaal vier nominaties voor een Musical Award.


Gerelateerde onderwerpen

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater