Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Nieuws / Nieuw musicaltalent gezocht voor De Kleine Zeemeermin
14-11-2017

Nieuw musicaltalent gezocht voor De Kleine Zeemeermin

Van Hoorne Entertainement is op zoek naar musicaltalent voor het theaterseizoen 2018-2019. Wil jij spelen in nieuwe musicalproducties zoals 'De Kleine Zeemeermin', 'Masha en de Beer', Woezel & Pip of Peppa Pig viert feest? Dan kun je je opgeven voor de audities op maandag 22 januari.

Voor 'De Kleine Zeemeermin' worden er spelers gezocht die goed kunnen zingen, dansen en spelen. De hoofdrol wordt gespeeld door zangeres Sita maar er wordt nog gezocht naar talent voor andere rollen en het ensemble. Bij de productie van 'Masha en de Beer' zijn ze op zoek naar een kleine actrice (tussen de 150 en 160 centimeter) en één acteur die in een lifesize-kostuum zal spelen. Daarnaast worden er ook spelers gezocht die met handpoppen zullen spelen. Voor deze rollen moet je goed kunnen zingen en spelen, maar vooral zeer goed kunnen dansen.Bij de nieuwe producties van 'Woezel & Pip' en 'Peppa Pig viert feest' wordt er wederom met handpoppen gespeeld. Hier sta je wel zichtbaar op het toneel en moet je naast spelen dus ook goed kunnen zingen. Dansen moet je voldoende kunnen, maar dit is iets minder belangrijk. Ervaring met poppenspel is niet persé nodig. Deze nieuwe producties lijken erg op Woezel en Pip: op zoek naar de sloddervos en Peppa Pig: de grote plons.

Meer informatie over de auditie op 22 januari vind je op de website van Van Hoorne en je kunt je daar ook meteen opgeven.

Foto: Nick van Omondt

Gerelateerd nieuws