Musical, Voorstellingen

Musical Sing-a-long: West End cast Everybody's Talking About Jamie aanwezig

De London West End cast van Everybody's Talking About Jamie zal een optreden geven tijdens de traditionele Musical Sing-a-long op de Uitmarkt in Amsterdam. Het is, zoals ieder jaar, de feestelijke afsluiter van het evenement. Alle musicals die dit seizoen te zien zijn, kun je gratis alvast even horen. Toch is het een grote verrassing dat de cast uit Londen zal optreden.

De musical zal namelijk pas in augustus 2020 te zien zijn in Koninklijk Theater Carré. Het is een indrukwekkende nieuwe productie, die al acht grote toneelprijzen won en werd genomineerd voor vijf Oliver Awards. Die laatste mag je gerust zien als de Oscar voor musical producties.

Everybody's Talking About Jamie is een vrolijke eigentijdse musical over uit de kast komen. Je volgt het leven van Jamie vanaf zijn zestiende jaar. Jamie durft anders te zijn, spreekt zich uit en stapt in de schijnwerpers.

De cast zal het openingsnummer van de musical zingen tijdens de Sing-a-long. Die wordt op zondag 25 augustus uitgezonden vanaf 21:15 bij AVROTROS op NPO 1. Hou voor het volledige programma van Singa-long de website van de Uitmarkt in de gaten.

Ben je op zoek naar een andere musical? Kijk dan ook even in onze theateragenda.

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater