Musical, Voorstellingen

Musical Awards: stem nu voor de publieksprijzen!

De stembussen zijn geopend voor de AD Publieksprijs, die uitgereikt wordt tijdens de Musical Awards van volgend jaar. Op 23 januari vindt het grote feest voor de Nederlandse musical plaats in het Circustheater in Scheveningen. In oktober werd het evenement aangekondigd en werden ook al de eerste nominaties bekend gemaakt.

De meeste prijzen van de Musical Awards worden uitgereikt door een jury. Maar bij de AD Publieksprijs kiest alleen het publiek. Wat vond jij de beste musical van het jaar? Hier is de lijst met genomineerde musicals:

Zoals je ziet is het een behoorlijke waslijst aan musicals. Kiezen wordt dan ook niet heel gemakkelijk. Veel musicals waren namelijk vorig seizoen te zien. Deze doen ook mee aan de publieksprijs van dit jaar, omdat ze in ieder geval dit jaar te zien zijn geweest. Dat is namelijk de belangrijkste regel voor een nominatie. De Musical Awards worden uitgereikt aan de musicalproducties van afgelopen jaar.

Stemmen kan uiteraard via de website van het AD die we ook hierboven gelinkt hebben: www.admusicalawards.nl. Als Theater.nl spreken we natuurlijk geen voorkeuren uit. Wij wensen dan ook alle musicals veel geluk!

Ben je op zoek naar een andere musical? Kijk dan ook even in onze theateragenda.

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater