Musical, Voorstellingen

Musical Awards: beroemde choreograaf verzorgt openingsdans

De Musical Awards opent dit jaar met een openingsdans van de beroemde Australische choreograaf Ashley Wallen. Dat heeft de organisatie bekend gemaakt. In de openingsact zal een groot dansstuk van The Greatest Showman zitten. Wallen deed ook de choreografie in de film-versie van deze musical met film- en musicalster Hugh Jackman.

Ashley Wallen is deze week in Nederland om de ouverture met de dansers te gaan repeteren. Hij werkte eerder samen met grote popsterren, zoals Kylie Minogue en Mariah Carey.

Op 23 januari vinden de Musical Awards plaats. Tot die tijd kun je nog steeds stemmen voor de AD Publieksprijs. Daarvoor zijn er nog slechts drie musicals in de race. Alle andere prijzen worden uitgereikt door een speciale jury. Hier zijn de nominaties ook al van bekend en die kun je in ons eerdere nieuwsbericht terugvinden.

De meeste nominaties dit jaar zijn voor The Addams Family (een voorstelling waar wij enorm over te spreken waren). Die heeft maar liefst elf nominaties op zak voor acht verschillende prijzen. Selma Ann Louis en Het Pauperparadijs hebben ieder zes nominaties.

Ben je op zoek naar een musical-voorstelling? Kijk dan ook even in onze theateragenda.

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater