Musical

Musical André Hazes komt terug!

De razendpopulaire musical 'Hij gelooft in mij' over André Hazes gaat in reprise! Dat heeft Albert Verlinde vandaag bekend gemaakt. Volgend jaar zal de voorstelling in theaters door heel Nederland te zien zijn.

André Hazes overleed in 2004, en zou over twee jaar zijn 70ste verjaardag vieren. Reden genoeg hem goed in het zonnetje te zetten en zijn bewogen levensverhaal opnieuw het theater in te brengen. Tussen 2012 en 2015 was de musical exclusief te zien in het Amsterdamse DeLaMar Theater. Maar liefst 700.000 mensen kwamen kijken bij één van de bijna 800 voorstellingen.

Martijn Fischer en Chantal Janzen

De mannelijke hoofdrollen waren toen voor Martijn Fischer, Fabian Jansen en Frank Lammers, die afwisselend in de huid van de zanger kropen. Zijn vrouw Rachelle werd vertolkt door Chantal Janzen, Hadewych Minis, Ricky Koole en Elise Schaap. Wie in de nieuwe versie de hoofdrollen gaat vertolken, is nog niet bekend gemaakt. Frank Ketelaar (Overspel, Klem) en Kees Prins (Jiskefet) schreven de tekst van de musical. Bekijk hier een verslag van de laatste voorstelling die werd gespeeld in 2015. De reprise van de musical speelt in theaterseizoen 2020-2021.

Hits André Hazes

Martijn Fischer staat aankomend seizoen in de theaters met een muzikale show vol hits van Hazes. Met zijn warme stem weet Martijn de hits van Hazes prachtig te vertolken. Doe je ogen een paar seconden dicht en even denk je dat Hazes op het toneel staat. Bekijk hier de speellijst.

Benieuwd welke musicals er spelen in de theaters? Kijk snel in onze theateragenda!

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater