Musical, Voorstellingen

Musical 2.0 geeft workshops tijdens Zomerdagen

Het platform Musical 2.0 organiseert voor het eerst de Musical 2.0 Zomerdagen. Tijdens workshops werk je aan de musicaldisciplines zingen, dansen en acteren. De Zomerdagen vinden plaats op zaterdag 17 en zondag 18 augustus in Amsterdam. Alle leeftijden zijn welkom.

Met de Zomerdagen wil Musical 2.0 het gat vullen van de zomerstop bij theaterscholen. "Zo bieden wij ze de kans om ook in de zomermaanden bezig te zijn met hun favoriete hobby", legt Dennis Piek uit, de oprichter van Musical 2.0.

Alle disciplines

Meedoen kan op één of op beide dagen. En elke dag heeft een ander team en een ander repertoire. "We willen natuurlijk niet dat de leerlingen ... twee dagen hetzelfde doen." Ook zijn alle disciplines goed vertegenwoordigd. Zo leren de deelnemers ook nieuwe dingen. "Al is het belangrijkste natuurlijk vooral het plezier maken."

Rijk Broadwayrepertoire

Tijdens de Zomerdagen staat het rijke Broadwayrepertoire centraal "Bij de Musical 2.0 Zomerdagen gaan de deelnemers aan de slag met een mooie mix van dit brede repertoire."

Musical 2.0

Het platform Musical 2.0 heeft een speciale aandacht voor talentontwikkeling en oorspronkelijk (en divers) Nederlands musicalrepertoire. Denk daarbij aan Annie M.G. Schmidt en Harry Bannink, Soldaat van Oranje, Hij Gelooft in Mij en Sonneveld. Verder wil het platform met theaterproducenten en het publiek de ontwikkeling van het musicalgenre in Nederland - en dan vooral de oorspronkelijk Nederlandse musical - in kaart te brengen.

Aanmelden Zomerdagen

Wil jij graag meedoen aan de Zomerdagen? Ga dan naar www.musical.nl/zomerdagen en geef je snel op.

Foto: Denys Nevozhai/Unsplash


Kijk voor meer voorstellingen in onze theateragenda.

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater