Musical, Voorstellingen

Met musicalgroep Si Tu Veux! naar liefde in Parijs

De musicalgroep Si Tu Veux! uit Hoofddorp speelt ieder jaar een eigen stuk met toneel, zang en soms dans. En dit jaar spelen ze hun nieuwe voorstelling, 't Licht in Parijs.

'T Licht in Parijs speelt zich af in - hoe kan het ook anders - Parijs, waar de liefde in de lucht hangt. In het licht van restaurant La Lumière ontmoet het publiek een pluimage aan bijzondere mensen. En daarbij speelt liefde de hoofdrol.

Herkenbaar

De voorstelling gaat over herkenbare relatieperikelen in serieuze en grappige situaties. Het is een warm en ontroerend stuk, maar met passie gespeeld door de spelers van Si Tu Veux!.

Boodschap

De groep schrijft de stukken meestal zelf, maar soms bewerkt het een bestaand verhaal. De voorstellingen zitten vol liedjes en bestaan uit een afwisseling van serieuze onderwerpen, humor en drama. Het verhaal bevat ook altijd een boodschap, maar Si Tu Veux heeft vooral als doel dat het publiek met een goed gevoel naar huis gaat.

De spelers van Si Tu Veux!

De musical speelt vrijdag 19 en zaterdag 20 april om 20.00 uur in het Haarlemmerhout Theater (Van Oldenbarneveltlaan 17) in Haarlem. De tickets kosten 15 euro per stuk en zijn te verkrijgen via kaarten@situveux.nl.


Kijk voor meer musicals in onze theateragenda.

Lees meer over

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater