Musical, Voorstellingen

Mamma Mia! verlengd tot eind december

Mamma Mia! zou stoppen in september, toch? Mis! Ondanks eerdere berichten heeft Stage Entertainment besloten dat Mamma Mia! tot en met 28 december te zien zal zijn in het Beatrixtheater in Utrecht.

De productie zou al zijn laatste periode spelen, maar nu is er dus toch nog een extra seizoen geboekt. Geen wonder natuurlijk, want het plezier spat van de cast af!

'We zijn als bedrijf ontzettend trots dat MAMMA MIA! langer te zien is,' vertelt Stage Entertainment directeur Albert Verlinde. Stage zag namelijk dat er op het laatste moment toch nog heel veel animo voor de productie was. Er is een heuse stormloop op de overgebleven kaarten ontstaan. Hij vertelt: 'Iedereen wil kennelijk toch nog een keer genieten van al die prachtige songs van ABBA en de musical zelf. Daarom hebben we besloten om de show nog drie maanden langer te laten zien in het Beatrix Theater Utrecht.'

Dat is natuurlijk goed nieuws voor de fans en iedereen kan nu nog met een gerust hart een kaartje boeken. Het is de derde keer dat de ABBA-musical in Nederland te zien is. Eind december moet het doek echter definitief vallen. Daarna staat namelijk de opvolger klaar: De Tina Turner Musical!

Ben je op zoek naar een andere musical? Kijk dan ook even in onze theateragenda.

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater