Musical, Voorstellingen

Mamma Mia opnieuw in première voor Nurlaila Karim

Afgelopen weekend ging de succesmusical Mamma Mia! opnieuw in première in het Beatrix Theater in Utrecht. Hiermee vierde de voorstelling zaterdagavond dat Nurlaila Karim de alternate mag spelen van hoofdrol Donna. "Een fantastische avond voor Nurlaila in bijzijn van haar vrienden en familie en in een theater dat al volop in de kerstsferen is," vertelt producent en algemeen directeur Albert Verlinde. "We hebben twee ontzettend sterke Donna’s"

"Het is een genot om de bezoekers na elke show weer met een glimlach het theater te zien verlaten. We worden overladen met positieve reacties, de kaartverkoop is nu dan ook geopend tot en met april 2019," aldus Verlinde. Mamma Mia! mag je gerust zien als een van de grote hits van dit seizoen. Ondanks het feit dat de musical al verschillende keren in Nederland heeft gespeeld, blijft het publiek op de voorstelling af komen. Dat is niet helemaal een wonder, want de musical is doorspekt met de muziek van ABBA.

Vorige week vertelde Nurlaila Karim al in een interview dat ze veel van Donna, haar karakter in de musical herkent. "Donna is een stoere en geëmancipeerde, maar ook kwetsbare vrouw, die heel erg naar liefde verlangt," vertelde ze daar. "Ze zit niet bij de pakken neer en ze is een voorbeeld voor andere vrouwen."

Ben je op zoek naar een musicalvoorstelling? Kijk dan ook even in onze theateragenda.

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater