Musical, Voorstellingen

Mamma Mia: Kaj van der Voort speelt Sky

Zanger Kaj van der Voort, bekend van de boyband B-Brave, zal de komende tijd te zien zijn als Sky in de populaire musical Mamma Mia. Dat heeft producent Stage Entertainment bekend gemaakt. Het betreft slechts een tijdelijke vervanging, omdat Soy Kroon het te druk heeft met andere zaken.

Soy speelt al sinds het begin van de voorstelling avond aan avond iedere voorstelling, maar legt zijn rol tijdelijk neer. Zo heeft hij tijd voor de opnames van een tv-serie.

Gelukkig doet Kaj niet veel onder voor Soy. 'Hij past perfect in het plaatje,' vertelt Stage directeur Albert Verlinde. Kaj van der Voort was aanwezig bij de eerste auditie voor de rolverdeling. De rol van Sky ging toen aan hem voorbij, maar het Engelse team van de musical vond hem uitermate geschikt voor de rol van Sky.

Nu Soy tijdelijk weg is, krijgt Kaj dus toch nog een kans om zijn talent te laten zien. Mamma Mia is namelijk opnieuw een groot succes voor musicalproducent Stage. De huidige productie verkocht al meer dan 300.000 kaarten. De show is nog zeker tot en met juli te zien. Het is nog niet bekend of de productie een reprise gaat krijgen volgend seizoen.

Ben je op zoek naar een musical-voorstelling? Kijk dan ook even in onze theateragenda.

Gerelateerde onderwerpen

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater