Artiesten

Lief: Jim Bakkum deelt foto van 'baby Jim' en 'baby Glennis Grace'

Wist jij dat Jim Bakkum en Glennis Grace elkaar al heel lang kennen? Dat blijkt uit een throwback-bericht van Jim op Instagram.

"Deze foto is 16 jaar geleden gemaakt", schrijft de musicalzanger. "Ik was 15 en net gestart met mijn carrière, Glen was 25 en werkte keihard voor een doorbraak."

Dit bericht bekijken op Instagram

Deze foto is 16 jaar geleden gemaakt in Aruba. Ik was 15 en net gestart met mijn carrière, Glen was 25 en werkte keihard voor een doorbraak. Deze foto brengt zoveel herinneringen terug... Hoe nieuw alles was voor mij, voelde me vaak maar ongemakkelijk in het nieuwe wereldje. Maar tegelijkertijd was het mijn droomwereld. Glen en ik stonden destijds altijd aan haar keukentafel Whitney Houston te blèren en ik wist toen al dat zij ooit een échte break zou krijgen. Zij wist dat ook, dat voelde ik... 8 jaar later zong ze op mijn bruiloft, ze was bloednerveus, omdat het een liedje was dat ik haar had gevraagd te zingen. Maar het was zoals altijd adembenemend mooi. • Anyway, totaal een random throwback-foto op de zondag, van baby Jim en en baby @GlennisGrace ☀️

Een bericht gedeeld door J I M B A K K U M (@jimbakkum) op

Glennis enthousiast

Glennis zelf reageert enthousiast op het bericht: "Wat lief en mooi dit! Mooie tijd was dat and still in my life. Welliswaar van een afstand maar ben zo trots op jou en je mooie gezin. Bedankt voor deze lieve Jim love you much❤️❤️❤️❤️" En ook andere bekende Nederlanders reageerden positief, zoals Nienke Plas en Jandino Asporaat.

Maar ook de fans van Jim vinden de foto lief. "Jullie blijven knap!", schrijft iemand. En: "Lieve foto".

Jim solo in het theater

Misschien gaan Jim en Glennis ooit samen toeren langs theaters. Van ons mag het! In elk geval staat Jim komend seizoen in het theater met zijn solo-voorstelling Klein. Daarin brengt hij "een intieme ode aan de mooiste Nederlandstalige liedjes".

Foto Glennis Grace: TBWA/Busted


Kijk voor meer voorstellingen in onze theateragenda.

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater