Cabaret, Voorstellingen

Leuke cabaretshows kijken vanaf de bank

Zin in een zaterdagavondje op de bank, maar ook zin in cabaret? Dan zijn er natuurlijk genoeg alternatieven. Zo vind je bijvoorbeeld op NPO Start een aantal leuke cabaretshows.

Sara Kroos

Wat dacht je bijvoorbeeld van Doorgefokt van Sara Kroos. Is meteen een mooie opwarmer als je dit jaar haar nieuwe show bezoekt, Verte.

Erik van Muiswinkel

De voorstelling De Olieworstelaar van Erik van Muiswinkel staat ook tussen de mogelijkheden. En dit seizoen staat Van Muiswinkel ook weer met een nieuwe voorstelling in het theater: Buigt allen mee voor Drs. P. Hiermee brengt de cabaretier een ode aan woordkunstenaar Heinz Polzer (1919-2015).

Lenette van Dongen

Misschien heb je meer zin in een voorstelling van Lenette van Dongen: Tegenwind. Daarin gaat ze op zoek naar rust. Maar in het echt gaat ze gewoon door: dit seizoen staat ze met een nieuwe show op de planken: Paradijskleier. Voor iedereen die het even niet meer weet en futloos op de bank zit. Lenette fileert je dromen op hilarische wijze en leert je weer houden van je werkelijkheid.

Alex Klaasen

Alex Klaasen had een enorm succes met zijn voorstelling Showponies. De show hielp homo's zelfs uit de kast komen. En nu staat de voorstelling dan ook online. Komend seizoen kun je overigens naar de opvolger: Showponies 2.

Uiteraard zijn er nog meer mogelijkheden. Zo vindt je op voorstellinggemist.tv en Netflix ook een heleboel cabaretvoorstellingen. Keuze genoeg dus. Of kijk voor cabaret in het theater in onze theateragenda.

Foto: Matthias Wagner/Unsplash

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater