Musical, Voorstellingen

Lazarus: Shary-An Nivillac speelt derde hoofdrol

Voor musical-fans wordt Lazarus hét grote hoogtepunt van het volgende seizoen. Daar wordt eindelijk steeds meer bekend over. Vandaag werd bekend dat Shary-An Nivillac de derde belangrijke hoofdrol krijgt. Daarnaast zijn ook Holly mae Brood, Thomas Cammaert en Jeroen C. Molenaar gecast voor de musical.

Daarmee wordt er stevig verder gebouwd aan een cast vol met talent. Eerder werd al bekend dat Gijs Naber de hoofdrol van Newton, een alter ego van David Bowie, zal spelen. Deze week werd ook bekend gemaakt dat Noortje Herlaar een belangrijke hoofdrol krijgt. Inmiddels is wel duidelijk dat Stage Entertainment een topproductie wil neerzetten.

'Bij het casten van deze voorstelling was het uitgangspunt dat we mensen uit verschillende werelden bij elkaar wilden brengen,' vertelt directeur Albert Verlinde over de pre-productie. 'Dat is met deze acteurs uit zowel de toneel-, musical- en muziekwereld echt gelukt. Ik kijk ernaar uit om hen samen in deze bijzondere voorstelling op het toneel te zien staan.'

Ook is al duidelijk dat er enorm veel belangstelling voor de musical is. Er zij nog eens 50.000 kaarten in de verkoop gegaan, waarmee de voorstelling twee keer zo lang te zien is dan in eerste instantie het plan was.

Ben je op zoek naar een andere musical? Kijk dan ook even in onze theateragenda.

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater