Musical, Voorstellingen

Lazarus: Dragan Bakema opent David Bowie-tentoonstelling

David Bowie-musical Lazarus gaat deze week in première. Hoofdrolspeler Dragan Bakema mocht daarom gisteren een bijzondere fototentoonstelling openen in theater DeLaMar. Het betreft een collectie bijzondere foto's die nog nooit eerder zijn getoond. Bovendien is het de eerste keer dat er een tentoonstelling in DeLamar in Amsterdam is te zien.

De foto's zijn genomen door concert- en royaltyfotograaf Bernard Rübsamen. Hij schoot de plaatjes over verschillende jaren, tijdens de concerten die de popster in Nedederland gaf. Zo krijg je een uniek kijkje vlak voor het podium van de Glass Spider Tour en Outside Summer Festivals.

Albert Verlinde vertelt met enige trots over de expositie. 'Met deze unieke tentoonstelling willen we de bezoekers van Lazarus graag trakteren op een extra belevenis tijdens hun avond uit. Deze bijzondere foto’s van David Bowie zijn nog nooit eerder geëxposeerd en alleen tijdens de speelperiode van Lazarus in DeLaMar Theater te zien.' Bowie-fans moeten er dus snel bij zijn. Want over een paar maanden vertrekt Lazarus weer.

De foto's zijn te vinden op de vierde etage van het DeLaMar Theater. Lazarus én de fototentoonstelling zijn tot en met 5 april te zien.

Foto: Roy Beusker

Ben je op zoek naar een andere musical? Kijk dan ook even in onze theateragenda.

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater