Cabaret, Familie, Musical, Muziek, Toneel, Voorstellingen

Last Minute Theater Tips - Week 16

Iedere week zijn er in Nederland honderden voorstellingen te zien. Het zijn er zoveel dat ze allemaal opnoemen geen zin heeft. Daarom pikt Theater.nl iedere maandag, speciaal voor jou, de krenten uit de pap! We zoeken voor iedere dag van de week een voorstelling uit waar je als last minute nog naartoe kunt gaan! Alle voorstellingen hebben nog kaarten op moment van schrijven. Wees er snel bij?: op is op.

Hier zijn zeven voorstellingen die je deze week kunt zien in de theaters van Nederland:

Maandag 16 april: Toneelgroep Oostpool - Robin Hood


Deze kritische tragikomedie over het einde van de idealen van Robin Hood staat maandag nog in de Stadsschouwburg in Amsterdam. Een stuk dat de geest prikkelt, zoals je hier kunt lezen in ons première-verslag.

Dinsdag 17 april: Theater Utrecht - Platonov


Deze moderne interpretatie op het klassieke stuk van Tjechov staat dinsdag in het Theater aan de Parade in 's-Hertogenbosch. Er zijn nog kaarten beschikbaar.

Woensdag 18 april: Pieter Derks - Spot


Er zijn nog enkele kaarten voor de cabaretshow van Pieter Derks in de schouwburg in Venray.

Donderdag 19 april: Stage Entertainment - Disney's The Lion King


Heb jij ook al last van lentekriebels? Dan is The Lion King in het AFAS Circustheater in Scheveningen een goeie tip. Er zijn nog kaarten verkrijgbaar.

Vrijdag 20 april: Het Nationale Theater - De Oresteia


De Oresteia is nog steeds een enorm relevant stuk over eerwraak en hoe geweld niet zomaar stopt. Een waanzinnig stuk, waarvoor nog steeds kaarten verkrijgbaar zijn in het Parktheater in Eindhoven.

Zaterdag 21 april: Shrek, de musical


Hier wil je bij zijn, want de musical draait maar twee dagen in theater De Nieuwe Doelen in Gorinchem en alleen voor de extra voorstelling op zaterdag om 14:00 zijn nog kaarten. De rest is rambam uitverkocht!

Zondag 22 april: Meneer Monster - Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft (2+)


Supersimpel en ò zo knap bedacht. Deze voorstelling van Meneer Monster is een feest voor jong en oud. De voorstelling speel twee keer op zondag in de Schouwburg in Hengelo. Ga dat zien, vooral met je allerkleinste!

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater