Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Nieuws / Koos Alberts, zanger van het levenslied, overleden
28-09-2018

Koos Alberts, zanger van het levenslied, overleden

Zanger Koos Alberts is overleden. Dat maakt zijn vrouw Joke bekend op de website van Koos Alberts. Ondanks het feit dat de zanger al geruime tijd ernstig ziek was, kwam zijn overlijden toch nog onverwacht voor de familie. 'Onze grote kanjer die de afgelopen vijf weken heeft gevochten om deze wedstrijd te winnen. Hoe verdrietig was het voor ons om zijn strijd te zien. Deze wedstrijd heeft hij niet kunnen winnen,' schrijft Joke. In het bijzijn van de kinderen, kleinkinderen en familie is Koos Alberts rustig ingeslapen. Hij werd 71 jaar.

Zijn dood kwam toch nog onverwacht omdat het net juist wat beter leek te gaan met de zanger. Koos Alberts ontwaakte vorige week uit een coma nadat hij enige tijd terug met spoed moest worden geopereerd. De zanger leed aan de gevolgen van blaaskanker en de operatie leverde ernstige complicaties op. Zijn artsen hielden hem daarom enige tijd in slaap.

Maar ondanks dat hij mocht ontwaken uit zijn coma, moest Koos op de intensive care blijven. Uiteindelijk bleken de complicaties toch te zwaar. Gelukkkig mocht hij rustig inslapen in het bijzijn van zijn familie.

Gerelateerd nieuws