Kinky Boots gaat vanavond in première

Eindelijk is het zover: Kinky Boots gaat vanavond in première bij Theater de Meervaart in Amsterdam. Naidjim Severina, Vajèn van den Bosch en Jonathan DeMoor spelen in een vrolijke feelgood musical die doorspekt is met muziek van popster Cyndi Lauper.

Kinky Boots is opnieuw een musical die gebaseerd is op een speelfilm. Musicalproducent De Graaf & Cornelissen brachten namelijk vorig seizoen al The Full Monty. Kinky Boots is wederom een hilarisch, brutaal en op een verrassende manier ontroerend. Aan de ene kant is het een verhaal over een fabriek die probeert niet failliet te gaan. Aan de andere kant is de musical een pleidooi voor in jezelf geloven en jezelf zijn. Het leven verandert dus grijp nieuwe kansen, lijkt de boodschap.

 


Kinky Boots: kinky laarzen om de fabriek te redden

Kinky Boots is het verhaal over een slechtlopende schoenenfabriek. Charlie erft die van zijn vader, en wil de boel niet failliet laten gaan. Dan ontmoet hij Simon, een man die opgevoed is als bokser. Maar het liefste gaat hij door het leven als de extravagante Lola.

Charlie en 'Lola' bedenken een plan om de fabriek te redden: ze gaan kinky laarzen maken voor dames die eigenlijk geen dames zijn. Dat is een gat in de markt! Maar niet iedereen in de fabriek staat te trappelen om een compleet nieuwe strategie voor het bedrijf... En dan neemt Lola ook nog eens haar gevolg mee naar de fabrieksvloer... hoe zal dat aflopen?

 

Kinky Boots: cast vol met geliefde sterren

Naast een origineel verhaal en opvallende muziek kan de productie leunen op een indrukwekkende cast. De hoofdrollen zijn voor Vajèn van den Bosch, Naidjim Severina en Jonathan Demoor, maar in het ensemble staat bijvoorbeeld ook Paul Donkers. Dennis Willekens heeft een heerlijke stoïcijnse bijrol gekregen.

We kijken dan ook enorm uit naar deze productie. Vanavond zitten we in de zaal, dus check vanavond onze Instagram. Daar laten we het meteen weten als er iets bijzonders gebeurt!

Foto's: Roy Beusker

Ben je op zoek naar een andere musical? Kijk dan ook even in onze theateragenda.

 

Gerelateerde onderwerpen

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater