Artiesten, Voorstellingen, Zang

Karin Bloemen verliest meer dan 25 kilo door dieet

Diva, zangeres en cabaretière Karin Bloemen is door een dieet al meer dan 25 kilo afgevallen. In een interview met het AD vertelt ze dat ze tegenwoordig geen suikers, koolhydraten, vlees, vis, zuivel of fruit meer eet. "Wel zakjes met hoogwaardig voedsel, op basis van proteïne," zo vertelt ze. "Van het ene zakje bak je een pannenkoekje, uit een ander zakje haal je brood of pasta. Dat combineer je met elke dag 's middags een salade en bij het avondeten groenten. In de eerste week ging er al 4 kilo af."

Veel mensen zeggen dan ook tegen haar dat ze niet te veel moet afvallen. "Grappig, want ik ben nu op een gewicht waarbij veel vrouwen zeggen: ik moet nu toch echt even gaan lijnen." Ze begon met het dieet na een operatie aan haar knie. Daardoor zijn de kilo's er ook extra snel vanaf gegaan. Hieronder zie je een recente beelden van haar bij omroep MAX. Het resultaat is duidelijk te zien!

Gelukkig hoeven we ons geen zorgen te maken: de diva is is niet van plan om graatmager te worden. "Het ging mij puur en alleen om de medische kant," zo verzekert ze. Gelukkig maar, want Karin Bloemen staat momenteel in het theater met haar nieuwe show Souvenirs.

Ben je op zoek naar een ander concert? Kijk dan ook even in onze theateragenda.

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater