Artiesten, Cabaret, Voorstellingen

Jochem Myjer steelt bijna fiets van bejaarde vrouw

Cabaretier Jochem Myjer is de laatste tijd flink bezig met kwajongensstreken. Zo jaagde hij vorige maand al zijn favoriete kassajuffrouw de stuipen op het lijf. Deze week stal hij bijna de fiets van een bejaarde vrouw bij het zwembad! Hij biecht het hele verhaal op bij zijn Instagram.

Het was allemaal maar een misverstand... maar toch! Jochem had zijn schoonvaders fiets geleend om naar het zwembad te gaan in Didam. 'Loop ik na het zwemmen naar buiten, past het sleuteltje niet meer op het slot.' Dus zat Jochem uiteraard minutenlang te pielen om het slot toch met dekselse sleuteltje aan de praat te krijgen.

'Komt er een bejaarde mevrouw in paniek op me af wat ik met haar fiets doe. Ik kijk naar links en zie de fiets van mijn schoonvader staan.' Jochem stond natuurlijk gewoon bij de verkeerde fiets bij het zwembad! De cabaretier stamelt daarom meteen duizend keer excuses.

'Waarop die mevrouw geïrriteerd zegt; "ja maar dit is een vrouwenfiets en er zit een mandje voorop. Hoe kan dat dan" Tja. Ik kan haar alleen maar gelijk geven. Iets met chaos in hoofd. Draadje los. Koekoek koekoek! #welkominmijnwereld.'

Ben je op zoek naar een ander cabaret-voorstelling? Kijk dan ook even in onze theateragenda.

Gerelateerde onderwerpen

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater