Cabaret

Jochem Myjer onthult datum voorverkoop nieuwe shows!

"JAAAAAAAAAAAAAA! En dan is het eindelijk zover! De 53 keer Carré gaan beginnen! Ik ben fit, ik ben vrolijk en ik ben er klaar voor."

Enthousiast als altijd kondigt Myjer de aftrap van zijn avontuur in Carré aan, dat vanavond van start gaat. Maar liefst 53 voorstellingen geeft de cabaretier in het Amsterdamse Koninklijk Theater, en dan volgt er ook nog een tour door het land. De shows waren binnen 2,5 uur uitverkocht! Grote kans dat jij geen kaartje wist te te bemachtigen, maar geen nood, want deze week kondigde hij nieuwe shows aan. De kaartverkoop gaat op 2 maart om 10 uur van start.

Adem in, adem uit in Carré

Zijn voorstelling 'Adem in, adem uit' is al sinds eind 2017 mateloos populair. Geen wonder dat hem in 2018 de belangrijkste cabaretprijs van Nederland - de Poelifinario- werd toegekend. De jury was het unaniem erover eens dat "de voorstelling, technisch zeer hoogstaand, inhoudelijk entertainment ademt en bol staat van de aanstekelijke positiviteit." Reden genoeg dit nog eens dunnetjes over te doen, waarbij Myjer nu belooft ook extra shows toe te voegen aan Rotterdam, Enschede, Terneuzen, Groningen én nog eens 15 keer Carré!

In de voetsporen van zijn cabarethelden

"Ik heb zo'n zin om in de voetsporen te mogen lopen van mijn cabarethelden en zo lang te mogen spelen voor het leukste publiek in de beroemdste zaal van Nederland," aldus de cabaretier. Myjer speelt dit jaar voor de 100ste keer in Koninklijk Theater Carré. Een mijlpaal, maar hij is hiermee nog geen koploper. Zo stonden Toon Hermans en Herman van Veen er beiden rond de 550 keer, Youp van 't Hek ruim 225 maal en gaf Freek de Jonge maar liefst 600 shows in Carré, waarvan zo'n 300 met Neerlands Hoop.

Jochem Myjer neemt sabbatical

Wat kunnen we verwachten van zijn show? Zelf omschrijft hij het zo: "Een avondvullende, kalmerende meditatie-oefening." Na dit drukke schema neemt Jochem een jaartje vrijaf. De vrolijke wervelstorm wil tijdens dat tussenjaar nieuwe inspiratie opdoen.

Benieuwd welke cabaretvoorstellingen er spelen in het land? Kijk in onze theateragenda!

Gerelateerde onderwerpen

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater