Artiesten, Cabaret

Jochem Myjer's jeugdhelden geven hem een verrassing

Gisteravond speelde cabaretier Jochem Myjer zijn laatste show van Adem in, adem uit in een uitverkocht Carré in Amsterdam. Hij speelde maar liefst 100 voorstellingen in dit theater, wat je gerust mag zien als een kroon op zijn carrière. Daarom kreeg hij een speciale verrassing voor de allerlaatste show... zijn drie jeugdhelden, Bert Visscher, Paul van Vliet en Youp van 't Hek stonden opeens op het podium met maar liefst 100 rode ballonnen.

Die honderd rode ballonnen staan immers voor de 100 shows die Myjer in Carré heeft mogen spelen met dit programma. De cabaretier was enorm geroerd door deze speciale viering. Na afloop schreef hij op twitter het volgende: 'Geen woorden voor. Drie jeugdhelden. Drie redenen waarom ik op het podium sta. Het is goed zo. Dank lief publiek. Dank Carrè. Het was een sprookje.'

 

Jochem Myjer krijgt eindelijk rust

Nu is het eindelijk tijd voor Jochem om uit te rusten. Adem in, Adem uit was met afstand zijn meest populaire programma. Deze lange reeks voorstellingen in Carré is zelfs een reprise, en ook die bleek in recordtijd helemaal uitverkocht te zijn.

Jochem heeft nu aangegeven dat hij minstens zes maanden niet meer te zien zal zijn in het theater. Hierdoor heeft hij tijd om plannen te maken voor een nieuw programma. Ook gaat hij opnieuw een kinderboek schrijven.

Ben je op zoek naar een andere cabaretvoorstelling? Kijk dan ook even in onze theateragenda.

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater