Artiesten, Cabaret, Voorstellingen

Jochem Myjer: 'Ajax-fans mogen mijn kaartjes doorverkopen'

Het grote succes van Ajax in de Champions League levert luxe-problemen op. Cabaretier Jochem Myjer heeft er lang op zitten dubben of hij zijn show op 8 mei zou gaan vervroegen. Dat deed Youp van 't Hek eerder deze week ook. Maar dat vindt hij voor zijn show qua tijd en logistiek niet handig. Daarom mogen Ajax-fans die liever de tweede halve finale tegen Tottenham Hotspur kijken, de kaarten voor zijn show Adem in, adem uit op een nette manier doorverkopen.

'Ik heb er lang en goed over nagedacht maar ik speel gewoon op de normale aanvangstijd om 20.00 uur,' vertelt hij vandaag op zijn Facebook-pagina. Hij vertelt dat tachtig procent van het publiek buiten de randstad komt. Op een normale doordeweekse dag is vroeger spelen qua logistiek en files rond Amsterdam erg onhandig. De show is rond 22:00 afgelopen. 'Voetballiefhebbers, zoals ik, kunnen de tweede helft dus nog kijken in cafe's om de hoek.'

Maar natuurlijk snapt hij dat voor de 'echte diehard-Ajaxfans' niet genoeg is. Die mensen kunnen dan het beste hun tickets te koop zetten via zijn beveiligde en legale verkoopsysteem GUTS.

Ben je op zoek naar een cabararet-voorstelling? Kijk dan ook even in onze theateragenda.

Gerelateerde onderwerpen

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater