Artiesten

Jim Bakkum uit de kleren!

Jim Bakkum gaat opnieuw uit de kleren op het witte doek! Een vervolg op de populaire strippersfilm 'Onze jongens' komt begin volgend jaar uit. Deze keer reist het groepje klussers af naar het hete Miami.

Vrijgezel Jorrit (Jim Bakkum) opent samen met Bas (Martijn Fischer) een stripclub in Miami, en daar komen oude bekenden uit de eerste film een kijkje nemen. Maar ook kunnen we rekenen op een stel nieuwe gezichten, zo lichten de makers een tipje van de sluier op.

Jim Bakkum en Bettina Holwerda

Of Jim ook thuis stript daarover kan Bettina kort zijn: Nee, dan zouden ze direct in lachen uitbarsten, zo onthullen ze in dit filmpje tijdens de première van de eerste film. Overigens zal daar toch weinig tijd voor zijn, aangezien Jim en zijn vrouw Bettina Holwerda onlangs hun derde kind verwelkomden; dochter Molly. Na een moeilijke start in het ziekenhuis, gaat het nu alweer een poos erg goed met de kleine. Het gelukkige gezinnetje bestaat verder uit zoon Lux en dochter Posy. "Dit gevoel is met geen miljoen woorden te beschrijven. Nóg een keer dit wonder ervaren. Ze is zo, zó lief. Dit meisje gaat zo veel liefde krijgen," aldus de trotse vader over de nieuwste aanwinst. Jim Bakkum en Bettina Holwerda leerden elkaar kennen op de set van de musical Grease en trouwden in 2011.  Jim treedt tijdens het paasweekend op met The Passion in Concert.

Onze jongens

'Onze jongens in Miami' is een productie van Ingmar Menning en distributeur Dutch FilmWorks. Annelouise Verboon (Verliefd op Cuba) en Maarten Lebens (Toscaanse Bruiloft) tekenen voor het scenario. Net zoals in het eerste deel werkt choreograaf Vincent Vianen aan de film mee. Bekijk hier de trailer van de eerste film uit 2016.

Kijk voor meer voorstellingen in onze theateragenda!

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater