Artiesten

Jim Bakkum dolblij: pasgeboren dochtertje ontslagen uit ziekenhuis na ziekte!

Jim Bakkum en zijn vrouw Bettina Holwerda kunnen hun geluk niet op! Hun pasgeboren dochtertje Molly is weer thuis na een ziekenhuisopname van bijna twee weken.

Kort na de geboorte werd het derde kind van het stel opgenomen met een infectie. Twaalf lange dagen zweefden ze tussen hoop en vrees. "Ons kleine meisje moest worden opgenomen met een infectie en wat volgde waren twaalf dagen met pieken en dalen," aldus Bakkum.

Gezin weer compleet

Ondertussen is het gezin weer compleet en kunnen ze met een gerust hart de kraamtijd van de kleine thuis voortzetten, samen met hun zesjarige zoon Lux en vierjarige dochter Posy. "Dit gevoel is met geen miljoen woorden te beschrijven. Nóg een keer dit wonder ervaren. Ze is zo, zó lief. Dit meisje gaat zo veel liefde krijgen..." Hij bedankt het ziekenhuis voor de goede zorgen. "Liefde voor het verzorgend personeel in het ziekenhuis en voor alle ouders die deze intense spanning moeten ondergaan met kindjes in het ziekenhuis."

jim bakkum

Jim Bakkum en Bettina Holwerda

Jim Bakkum en Bettina Holwerda leerden elkaar kennen op de set van de musical Grease en trouwden in 2011. Bakkum is vol lof over zijn vrouw, en eert haar bevalling met een ode op Instagram. Jim Bakkum staat deze maand nog in de theaters met de musical All Stars. Ook treedt hij tijdens het paasweekend op in de The Passion in Concert.

Kijk voor meer voorstellingen in onze theateragenda.

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater