Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Nieuws / Jandino over voetbalgala: Stijl niet de juiste keuze
03-09-2019

Jandino over voetbalgala: Stijl niet de juiste keuze

De grappen van Jandino op het voetbalgala maandagavond vielen bij veel mensen niet in goede aarde. "Te hard" was veel gehoorde kritiek. Vooral de grap die de komiek richtte naar Johan Derksen stuitte op kritiek, onder andere van Johans dochter.

Jandino grapte dat je op veel kritiek kan reageren met 'je moeder'. Hij sloot af met "Je weet, Johan Derksen is gewoon aan het koken in zwavel op dit moment. Johan Derksen, je moeder!". Johans dochter Marieke was not amused en reageerde op Twitter dat Johan zijn moeder verloor op zijn 31e en zijzelf op haar 12e.Stijl niet juist


Vanochtend spraken Marieke en Mattie van Q-Music met Jandino over de avond. Jandino zei vooral een leuke avond te hebben gehad met positieve reacties van spelers. Maar zei ook: "Die stijl was voor mij niet de juiste keuze geweest".

Klik op de afbeelding om het hele gesprek de beluisteren.Johan en Jandino in theater


Zowel Johan Derksen als Jandino staan komend seizoen weer in het theater. Derksen gaat toeren met een muziekprogramma vol bluesmuziek en Americana. En Jandino staat vanaf het voorjaar 2020 op de planken met een nieuwe klucht met Judeska. Ga je liever naar een andere voorstelling? Kijk dan in onze theateragenda.

Foto: Roel1943

Gerelateerd nieuws